پرش به محتوا
خانه » ذخیره‌سازی ۱۰۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال برای عرضه شب عید لرستان

ذخیره‌سازی ۱۰۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال برای عرضه شب عید لرستان

ذخیره‌سازی ۱۰۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال برای عرضه شب عید لرستان

ذخیره‌سازی ۱۰۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال برای عرضه شب عید لرستان

به منظور تامین میوه شب عید و تنظیم بازار میوه ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ذخیره‌سازی ۱۰۰ سیب و ۱۵۰ تن پرتقال خبرداد که تا چند روز آینده مطابق دستورالعمل مربوطه جهت توزیع و قیمت گذاری هماهنگی لازم انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برای اندیشه سازان نور از لرستان ، نامدار صیادی گفت : با توجه به هماهنگی قبلی مقدار ۱۰۰ تن سیب و مقدار ۱۵۰ تن پرتقال توسط اتحادیه تعاون روستایی خریداری شده که سیب در سردخانه های استان موجود است و پرتقال در سردخانه های شمال بوده و در حال انتقال به استان میباشند.

وی افزود: روند تأمین میوه شب عید از ماه های گذشته آغاز شده و خرید میوه از باغات شمال کشور بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار در دستور کار قرار گرفته است و تا چند روز آینده مطابق دستورالعمل مربوطه جهت توزیع و قیمت گذاری هماهنگی لازم انجام خواهد شد.

نامدار صیادی تصریح کرد: هیچ نگرانی در خصوص تأمین کالاهای مورد نیاز مردم وجود ندارد و اقلام اساسی به میزان کافی ذخیره‌سازی شده است.

7 دیدگاه دربارهٔ «ذخیره‌سازی ۱۰۰ تن سیب و ۱۵۰ تن پرتقال برای عرضه شب عید لرستان»

  1. بازتاب: hello world

  2. بازتاب: mirtazapine 7.5 mg tablet

  3. بازتاب: lasix diuretic pill

  4. بازتاب: augmentin for sinus infection

  5. بازتاب: zudena 100 prix

  6. بازتاب: lasix for dogs cost

  7. بازتاب: tadalafil bph treatment

دیدگاهتان را بنویسید